Ved kopiering af materiale lagt ud på www.mobilefitness.dk skal du søge om tilladelse, og Mobile Fitness International ApS forbeholder sig ret til at opkræve et gebyr eller afvise at give tilladelse.

Danske aviser og den almindelige presse kan frit bruge materiale fra www.mobilefitness.dk, så længe kilden angives og brugen anmeldes til info@mobilefitness.dk.

Hvis andre end de nævnte parter har copyright til elementer på hjemmesiden, er dette angivet, og tilladelse til brug af disse elementer skal ske hos copyright indehaver.

Alle forespørgsler angående tilladelse skal sendes til info@mobilefitness.dk. Ved henvendelse skal det beskrives, hvordan det ønskede materiale vil blive brugt, herunder hvor og hvordan materialet tænkes brugt samt titel, navn på forfattere og redaktører, indhold af publikationen, distributionsplaner (hvor, hvornår og hvor mange kopier) og andre relevante informationer.

Feltsystemet stammer fra bogen Spis For Livet. Systemet er udviklet af Arne Astrup, Ulla Pedersen, Søren Toubro og Annette Vedelspang. Feltsystemet er brugt i 16 års forskningsarbejde på Institut for Human Ernæring ved Københavns Universitet. Ethvert kommercielt ønske om brug eller kopiering af Spis for livet-konceptet eller tilføjelse af ændringer kan kun tillades, såfremt der foreligger skriftlig aftale mellem forfatterne, forlaget og tredjepart. I Life-konceptet er nuværende anvendelse godkendt af forfatterne, og feltsystemet er derfor tillige omfattet af de generelle regler for Life.