Mobile Identity og Mobile Fitness meddelte i dag, at de er blevet udvalgt som finalist for Red Herring Top 100 Europe Award, en prestigefyldt liste der ærer årets mest lovende private teknologi ventures fra det europæiske forretningsområde.

Redaktionen for The Red Herring har udvalgt de mest innovative virksomheder fra en pulje af hundredevis fra hele Europa. De nominerede bliver evalueret på både kvantitative og kvalitative kriterier såsom økonomisk ydeevne, teknologi, innovation, kvalitet, ledelse, udførelse af strategi og integration i deres respektive industrier.

Denne enestående vurdering af potentialet er suppleret med en gennemgang af de aktuelle meriter og stillingen i en virksomhed, der gør det muligt for Red Herring at se forbi "the buzz" og gøre listen til et værdifuldt instrument til at opdage og advokere for de største forretningsmuligheder i branchen.

"Dette år var meget givende," sagde Alex Vieux, udgiver og administrerende direktør for Red Herring. "Den globale økonomiske situation er blevet bedre, og der er mange store virksomheder, som producerer virkelig nyskabende og fantastiske produkter. Det var svær en opgave for os at indsnævre puljen og vælge finalisterne. Mobile Identity og Mobile Fitness er meget lovende og fortjener derfor at være blandt finalisterne. Nu står vi over for den vanskelige opgave at udvælge de 100 bedste vindere af Red Herring Europe. Vi ved, at dem vi har fundet i 2012 vil udvikles til nogle fantastiske virksomheder, der helt sikkert vil gøre en forskel."

Finalisterne til 2012-udgaven af Red Herring 100 Europe Award er udvalgt baseret på deres teknologiske innovation, ledelsesstyrke, markedets størrelse, investorer, erhvervelse af kunder og finansielle sundhed. I flere måneder op til offentliggørelsen færdiggjorde hundredvis af virksomheder inden for telekommunikation, sikkerhed, web 2.0, software, hardware, biotek, mobil og andre industrier deres indlæg for at kvalificere sig til prisen.

Finalisterne er inviteret til at præsentere deres vindende strategier på Red Herring Europe Forum i Amsterdam, 23.-25. april 2012.  De 100 vindere vil blive offentliggjort ved en særlig prisuddeling om aftenen den 25. april.